Matchfakta

Match:  Ta En Kaka Stefan - Scream Team
Datum:  2007-05-08
Resultat:  0 - 2
Våra mål: 
Varningar:  Kenneth J Carlberg (1)
Laget:  Kristoffer Brundin
Kenneth J Carlberg
Mattias Cronqvist
Thomas Freyling
Martin Hjort
Daniel Johansson
Martin Josefsson
Daniel Kriström
Carl Lindwall
Robert Svedman
Kommentar: 

Det vill sig inte för oss i år. Jag vill inte gnälla mer på planen men det är bevisat att vi inte trivs på små planer och det fortsätter. För motståndet denna gång stod Scream Team som vi stött på tidigare.

Av fyra tidigare möten hade vi vunnit alla, dock efter jämna matcher. Efter inledningen denna gång kändes det som att det skulle gå vägen igen. Men skillnaden nu mot förr är att vi inte skapar ett skit framåt och då kan man inte vinna.

Iof. så skapade inte våra motståndare något heller men när vi då gör målen åt dom så blir det givetvis ännu svårare att vinna. Martin löpte ner mot eget mål och skulle släppa hem bollen till Robban men Robban hade lämnat målet och trodde att Martin skulle släppa bollen som istället sakta men säkert rullade in i tom kasse.

I andra halvtid får vi lite panik och blir då helt vimsiga och därför också utspelade. Scream Team vinner allt, nickdueller, närkamper och dom är 1,2,3 på bollen hela tiden.

När sen Scream Team får göra 2-0 helt onödigt ja då börjar vi springa. Deras forward får stå mellan Calle och Krille och ta emot en boll och bara vända upp och lägga in den i mål.

Vi satsade nu friskt framåt och har en del lägen men dom har en mycket bra målvakt som plockar ner dom bollar som kommer in i straffområdet. Vi har faktiskt bara ett skott på mål den här matchen.

Summa summarum. Vi springer alldeles för lite och har alldeles för dåligt passningsspel. Vi måste dessutom gå in i närkamperna och vilja vinna mer. Dessutom måste vi börja snack på plan. Nu är det upp till var och än att rannsaka sitt eget spel och ta nya tag.

Men vi viker inte ner oss den första segern i nya ställen ska komma!!!


Matchens kakor: