Stefan Henriksson
Martin Hjort
Carl Lindwall
Kakmonstret (13)

Ja förutsättningarna var skit och matchen var skit. Robban blev farsa på morgonen och kunde således inte stå i mål. Eftersom Stefan och Hjorten var med föll valet mellan dom. Valet blev Hjorten, kanske inte så lyckat så här i efterhand men starkt av Hjorten att ställa upp.

Att Dagge sedan skadade sig på uppvärmningen gjorde det ju ännu värre för nu hade vi inga avbytare, då halva laget var skadade, sjuka eller bortresta. Det roliga med Dagges skada var att han under dagen försökt få alla att åka till planen lite extra tidigt så vi kunde bolla lite innan. Att just Dagge stukar foten tio minuter efter han anlänt till planen gör det ju lite lustigt.

Men nu ska vi inte skratta åt det, enligt dom som såg när han skadade sig så knakade hela foten till och Dagge föll till marken och hyperventilerade i en kvart innan han lyckades ta sig till bilen för att åka hem.

Matchen då? Nä den orkar jag inte skriva om. Men jag kan ju berätta att vi ledde med 1-0 i alla fall och att dom sedan fick göra iaf. fem väldigt enkla mål. Vårat mål gjordes av Martin som tog emot en långboll och vände bort sin back och med en tåpaj la in bollen i bortre burgaveln. Men dom sprang sönder oss och var faktiskt väldigt bra.

Våra backar Stefan och Krille vart söndersprungna och bortfintade gång på gång. Mittfältet med Calle och Viggan hamnade för långt ut på kanterna och Martin och Johan Lindwall på topp var väldigt osynliga. Men vårt största problem är att vi inte vågar, vi vågar aldrig göra våran gubbe och har därför svårt att komma framåt i banan.

Men med några avbytare och en målvakt med lite flyt så skulle vi iaf. kunna ge dom en match. Första halvlek var ändå ok, andra var riktigt pinsam. Men vi tar nya tag och kommer igen nästa vecka och då gör förhoppningsvis Kekke debut för säsongen. Kanske ska tillägga att det här var tangerat bottenrekord för klubben. Största förlusten någonsin tillsammans med 0-6 förlusten mot Clean Forever -2004.

Matchens kakor:  Carl Lindwall (1)