Carl Lindwall
Adnan Nuhic
Robert Svedman
Kommentar:

Riktigt bra match av oss. Mängder med målchanser och vi borde garanterat gjort fler mål. Känns verkligen som vi hittat vårt spel nu.

Vi roterade en del men mestadels spelade Kenneth, Freddan och Martin backar. Adnan och Thomas höll sig på kanterna och övriga centralt och på topp.

Första målet kommer på hörna då Johnne äntligen nickar in bollen. Han har haft många nicklägen på hörna i år men inte fått in den, så det var extra skönt.

2-0 kommer efter en fin pass av Johnne som friställer Mackan som på en skyttekungs vis placerar in bollen. Vi spelar stundtals riktigt bra fotboll i första halvlek.

Andra halvlek tar Pungpinan över lite men Robban får stå sysslolös ganska stora stunder. Försvarsspelet är lite vimsigt men på något vis lyckas vi hela tiden få tag på bollen.

Vi kontrar nu bra och har mängder med inlägg som når någon TEKSare på bortre stolpen, men vi lyckas inte förvalta lägena. Kenneth har nu en massa bra långbollar men vi lyckas inte fullt ut på dom.

Men med några minuter kvar skjuter Adnan in 3-0 målet intill den vänstra stolpen. Fantastiks seger och en ännu mer fantastisk avslutning på vårsäsongen.

Matchens kakor:  John Eriksson (3)