Marcus Nilsson
Viktor Petersson
Robert Svedman
Kommentar:

Efter två veckors vila var det dags igen. Ett strålande väder mötte oss på Hökarängens BP. Vi ställde upp med Robban i målet, medans övriga spelare roterade. Mestadels var det dock Calle, Freddan och Martin på backen.

Matchen går i ett ganska segt tempo vilket säkert gynnade vårt spel för vi spelade runt riktigt bra. Efter 5 minuter hade vi dessutom en 2-0 ledning efter mål av Mackan och Johnne.

Mackan fick en bjudning som han snyggt placerade in. Johnne fick en pass av Tia och efter en liten snurr sköt han äntligen in bollen i mål. Ett efterlängtat mål efter Johnnes alla missar.

RIBBA gör sedan 2-1 efter att vi inte hängt med i en omställning. Sedan får RIBBA en fem minuters utvisning då en av spelarna sparka sönder bollarna på Tia. Under dom fem minuterna var vi riktigt dåliga.

Andra halvlek är det RIBBA som lite övertag, men vi har en väldigt tät backlinje och Robban kan stå ganska sysslolös. Sen kommer en långboll från Martin som går precis över deras backlinje och dimper ner hos Mackan som på uppstuds nickar förbi målvakten.

En skön seger med stundtals riktigt bra spel men lite väl lågt tempo.

Matchens kakor:  Marcus Nilsson (3)