Match:  Kvarnen United - Ta En Kaka Stefan
Fredrik Johansson
Carl Lindwall
Marcus Nilsson
Adnan Nuhic

Det var ett bottenmöte i div. 4 södra. Båda lagen stod utan seger inför mötet. Vi ställde upp med Mackan i målet eftersom Blängen fortfarande var hemma och tog han om den nyfödde. Kekke var tillbaka och han spelade back med Freddan medans resten gick runt på övriga positioner.

Vi gör en riktigt bra första halvlek och kommer med mängder av avslut. Kvarnen är inte helt ofarliga men vi lyckas på ett bra sätt styra av anfallen och Mackan har det ganska lugnt.

Halvägs in på första halvlek skapar vi ett visst tryck mot Kvarnen. Tillslut får Martin tag på en lös rensning som han fångar upp och vänder om och skjuter. Skottet blir en perfekt pass till Mattias som dyker upp precis framför målvakten och petar den förbi den samme.

Efter målet borde vi avgöra och trycka in tvåan men vi har som sagt lite svårt med målskyttet. Framför allt Adde skapar massor av chanser. Kvarnen har ett läge på en hörna som avslutas med ett skott i bröstet på Kenneth som täcker ena stolpen. Kvarnen skriker efter straff men domaren var med och såg att det verkligen inte var någon straff. Dessutom lät han bli att blåsa en straff för oss straxt innan så det hade känts väldigt orättvist.

Andra halvlek tar Kvarnen över och vi gör en ganska dålig halvlek och ser trötta ut. Framför allt Martin går på knäna nu. Dock får vi en del kontringar som blir farliga. Efter några minuter får dom dock ett gult kort då deras back inte hänger med när Adde kommer och använder Addes fot som fotboll. Under dess fem minuter är vi helt värdelösa och utnyttjar inte alls övertaget.

En bit in på halvleken när Kvarnen nu är fulltagliga kommer Calle i en kontring. Freddan fyller på och Calle slår en perfekt passning ut till Freddan som slår ett inlägg som passerar backen och målvakten. Där dyker Freyling upp och på volley placerar han in 0-2 i öppen kasse. Ett riktigt klassmål!

Nu pressade Kvarnen på ännu mer och med fyra minuter kvar reducerar dom. Ett skott nere i stolproten som är helt otagbart. Men vi lyckas hålla ledningen och tar således årets första trepoängare.

Matchens kakor:  Kenneth J Carlberg (3)