Robert Svedman
Johan Wedin
Kommentar:

Äntligen kom första vinsten och det med besked. Förra veckans storförlust vändes till en nästan lika stor vinst. Vi ställde upp med Martin och Freddan på backen. Mackan hade gått ner på ytter mittfältet och Kekke körde mittmitt. På topp startade Johan.

Vi inledde med ett tryggt och lugnt spel och det kändes riktigt stabilt. Första målet kom efter att Johan kom fri och satte 1-0. Tvåan kom efter ett kyligt avslut i slutet av första då Freyling väntade ut målvakten och sen bredsidade in bollen intill stolpen.

Dessvärre skadade sig Kenneth då han sträckte ena ljumsken och vi var då nere på en avbytare. Men vi fortsatte den andra halvleken som den första och även i denna halvlek skulle vi göra två mål.

Först var det Mackan som på ett inspel från Johan dundrar in bollen i bortre burgavel. Men det va 4-0 målet som var kvällens höjdpunkt. Johan la upp bollen för en hörna. Han ber laget som värmer upp precis vid hörnflaggan att akta sig för här skulle det skjutas direkt i mål. Sagt å gjord stenhård yttersida som skruvar sig i bortre stolpen och in i mål, magiskt!

Att vi helt plötsligt ökar på målskörden med tre gånger så mycket va kanske inte halt väntat. Men vi gör en bra match och San Marino hade nog en av sina tyngre dagar. Men kul att första segern äntligen kom.

Matchens kakor:  Marcus Nilsson (3)