Match:  Ta En Kaka Stefan - Les Chemises Blanches
Daniel Johansson
Kim Nielsen
Adnan Nuhic

Den här hösten har varit hopplös. TEKS:arna har haft en förmåga att vara sjuka och behöva jobba på tisdagar hela hösten. Tillslut hade vi iaf ett lag och för första gången skulle det nya stället få användas. Vi ställde upp med Blängen i kassen och Martin & Viggan på backen. Övriga fick byta som dom ville.

Vi gör en bra match och framför allt startar vi bra. Men efter hand så slarvar vi mer och mer och motståndarna hittar snabbt våra svaga punkter. Men vi krigar på och det lönar sig. Viggan får fram en jävligt snygg genomskärare som Kim drar till på direkten. Han får lite felträff men tack vare det så går bollen in.

Sen tog våra motståndare över mer och mer och tillslut kan vi inte stå emot, 1-1. I andra halvlek höjer vi oss lite och matchen böljar fram och tillbaka. Men det är vi som återigen tar ledningen genom en soloprestation av Viggan. Viggan tar bollen nere på egen planhalva och tar sig hela vägen upp och sätter bollen intill stolproten.

Sen är det motståndarnas tur att kvittera igen. Dom får kommer runt på utsidan av våra backar och sedan spela längst med vårat mål där Robban är lite passiv och en motståndare vid bortre stolpe sätter enkelt dit bollen.

Sen avlöste chanserna varandra åt båda hållen. Bl.a. hade Kim öppet mål men lyckades inte få träff på bollen. Robban fick stor spela och gjorde en rad handbollsräddningar. Med bara två minuter kvar slarvar deras målvakt och tappar bollen mellan benen helt ohotad, det uppfattar Freyling som sätter dit bollen i öppen kasse.

Nu går vi ner och sattsar defensivt sista minuterna. Men som vanligt så klantar vi oss. På typiskt TEKS manér släpper vi in ett mål i sista sekunderna. Hade vi hållit emot hade en nedflyttning nog kunnat förhindras nu blir det nog inte så. Men det kanske inte är så dumt att åka ner en serie ändå.

Det här va ändå en rolig match och vi spelar helt ok.

Matchens kakor:  Robert Svedman (1)