Thomas Freyling
Carl Lindwall
Kim Nielsen
Kakmonstret (11)

Såg bra ut inför matchen. Två avbytare och dessutom hade vi spelat ganska bra senaste matcherna. Men några timmar före match ringde Kjelle och hade blivit magsjuk. Så vi fick klara oss på en avbytare.

Visal vaktade kassen, Calle och Viggan spelade på backen och övriga snurrade runt på mittfält och forward. Och snurrade var vad vi gjorde i första halvlek. Det var otroligt rörigt och slarvigt från hela laget, USA löpte åttor runt oss. Det ska tilläggas att USA är ett bra lag med många bollsäkra spelare, nu hade dom dessutom fyllt på laget med en före detta allsvensk spelare.

Vi gör som sagt en dålig första halvlek men lyckas hålla nere siffrorna till 1-0 till halvtid. I andra höjer vi oss men det är USA som gör mål, 2-0. Direkt på avspark bestämmer sig dock Martin och Kekke för att dom skulle göra mål och det ordnade dom.

Martin spelar ut den direkt på avspark till Kekke som löper upp och slår ett perfekt inlägg till Martin som nickar in bollen i öppet mål. Nu vart det match igen och vi höjde oss markant. Framför allt gick vi in mer i närkamperna vilket vissa i motståndarlaget hade problem med. Efter en hård tackling från Martin började en av deras backar skrika på domaren som halade fram det gula kortet.

Vi lyckades inte med mycket under dom 5 minuterna som deras spelare var utvisad men det skulle komma ett till mål från våran sida. Freyling tråcklar sig igenom deras straffområde och med en tåpaj/vrist sätter han bollen i bortre burgavel.

Vi hade sedan en del chanser men Kekke får ett gult kort när han krokar i en USA spelare bakifrån, billigt av domaren. Nu avgjorde USA med fyra minuter kvar, stolpe in. Sett till spelet var det rättvist, men en stor eloge till oss för att vi tog igen ett två måls underläge.

Matchens kakor:  Martin Josefsson (1)