Match:  Atletico Jörgensen - Ta En Kaka Stefan
Daniel Kriström
Carl Lindwall
Adnan Nuhic
Kakmonstret (18)

Så var det dags för sista matchen innan uppehållet. Till den här matchen skulle Adnan återförenas med oss efter 13 långa år. Vi ställde upp med Blängen i målet och Calle och Jev på backen. På mitten spelade Danne, Viggan och Martin och på topp Kekke, Dagge och Adnan.

För motståndet stod Atletico Jörgensen som var ett väldigt tekniskt och rörligt lag som dock inte höll så högt tempo alla gånger men när dom blixtra till så gjorde dom det ordentligt. Vi gör ändå en bra match men får rikta in oss på defensiven och sen köra på kontring. Atletico spelar bra och vi får stora problem med deras kortpassningsspel men vi krigar på och det känns lite snöpligt när deras 1-0 mål kommer.

Men vi ska kvittera, Kekke frispelar Adnan som sätter dit 1-1. Men inte långt efter drar en Atletico spelare på ett långskott som Robban får för sig ska gå utanför, det gör den inte, 2-1. Vi är i gått mod i halvtid men i andra halvlek ska vi få större problem, eller ska man kanske säga skapar vi oss större problem. En bit in på halvleken spelar Kekke fel och 3-1 är ett faktum. Men vi fortsätter komma i kontringar och nu har vi även en bra period där vi etablerar lite spel på deras planhalva. Men 4-1 ska komma efter en fin prestation av deras forward. Nu går luften ur oss och det är nära på ännu ett baklänges mål.

Vi gör ändå en ok match och spelet såg bättre ut än i senaste matcherna. Men vi måste göra mål på våra chanser. Robban hade lite otur i vissa ingripande men med tanke på hans otroliga räddningar förra veckan så ska man inte gnälla på honom, Adnan hade ett friläge när Danne friställde honom men avslutet gick över. Vi skapade även en del farligheter på fasta men nära skjuter ingen Blekare. Men det är som vanligt iaf tre av målen är bjudningar från våran sida. Nu går vi på ett långt och skönt sommarlov. Förhoppningsvis kan vi köra några träningar i sommar.

Matchens kakor:  Kakmonstret (18) (1)