Robert Svedman
Kakmonstret (12)
Kakmonstret (20)
Kommentar:

Vi gör en usel match det är egentligen allt jag vill skriva men här kommer lite till. Innan matchen hade vi svårt att få ihop lag och det såg ett tag ut som vi bara var 6 st. Men helt plötsligt vart vi tio! Fråga mig inte hur.

Vi började otroligt slött och fortsatte så i 30 minuter. Under dom tretti minuterna hade motståndarna fått en utvisning men under den lyckades dom göra mål, säger en del om vårat spel denna dag.

Sista tio började vi pressa och mitt i den pressen kontrade dom in 2-0. Robban va grym idag och tog flera frilägen och gjorde fina räddningar på några svåra skott. Vi släppte till väldigt mycket defensivt vilket inte är vanligt för oss. Sen hade vi absolut inget mittfält. Antingen var dom nere på backen eller uppe i anfallet eller gömde sig ute på kanterna. I mitten var det tomt och där vann Les Chemises matchen.

Vi ställde upp med Blängen i målet och Calle, Viggan och SS Sandberg på backen. På mitten spelade Tia, Freyling och Kim. På topp hade vi Danne, Mini och SS Stefan. Vi gör alla en svag match och bara Robban får godkänt. Freyling får ett litet plus för sina dribblingsförsök som gick hem några gånger.