Martin Hjort
Daniel Johansson
Daniel Kriström
Kim Nielsen

Så var det dags för tisdag och match igen. För motståndet stod 08 Rågsved som hittills inte förlorat en enda match och inte heller släppt in något mål, dom var dessutom obesegrade förra året. För dagen hade vi en stor trupp på hela tio man. Vi bestämde oss för att spela 2-3-1 med Robban i målet och som backar Viktor, Hjorten och Tia som fick gå ner i backlinjen. På kanterna spelade Danne, Kim och Freyling. På topp och mittmitt bytte Kekke, Martin och Dagge med varandra.

Vi började matchen riktigt bra och hade en tät defensiv där alla verkligen slet för att täcka sina ytor. Framåt vaskade vi fram lite chanser och efter 10 minuter spräckte vi även Rågsveds målnolla för året. Martin fick ett långt inlägg som efter lite fummel hade ryggen mot mål men lyckades få till en ganska lös klack som ställde målvakten och rullade in.

Efter målet höll vi spelet uppe i ytterligare några minuter men sedan tog orken slut. Vi föll längre och längre bak i planen och Rågsved fick spela runt lite som dom ville. Nu radades chanser upp men vi var ganska kompakta så vi lyckades freda målet.

Men tillslut på en frispark lyckades vi inte längre och Kenneth råkade styra in bollen i egen kasse. Rättvist kan tyckas men ändå lite bittert. Straxt innan paus lyckas Hjorten med en otroligt dålig mottagning som rann rakt i famnen på motståndarna som nu vart två mot Hjorten. Dom spelade sig lätt förbi och dunkade in 2-1.

Vi var trots allt rätt nöjda i paus. Vi mötte ändå ett lag som är bättre än oss och ändå var vi med i matchen. I andra halvlek vart det dock lite sämre, orken var inte med oss och dom flesta av Robbans utsparkar gick till motståndarna så det vart inte mycket till vila. Dessutom hade vi alldeles för dåliga bollmottagningar som oftast resulterade i att Rågsved vann tillbaka bollen väldigt snabbt.

Rågsved dominerade nu och vi stack väl upp med fåtal anfall mest tack vare Kekke som var bra som target forward. Men det mesta gick ut på att försvara oss och det gjorde Tia med bravur. Han bröt det mesta dessutom har han ett lugn och bra uppspel som gynnade oss. Men efter ett tag kom ytterligare ett mål och ställningen var 3-1. Även detta mål föranleddes av en dålig mottagning, denna gång av Danne.

Sen fick Viktor gult kort efter att han tröttnat på Kekkes gnäll från sidlinjen och då skrikit \"håll käften\" vilket domaren inte tolererade. Matchen var nu förlorad men vi var ändå ganska nöjda med resultatet, det var trotts allt ett av topplagen vi mötte.

Vi gör en bra första halvlek och skapar ändå en del chanser matchen igenom. Sen har vi inte tillräckligt bra material för att spela ut några motståndare utan vi går på hjärta och det visade vi i dag trots förlusten. Dessutom är det ett självmål och två framspelningar från oss dom vinner på ;)

Matchens kakor:  Mattias Cronqvist (1)