Match:  Ta En Kaka Stefan - Långholmen ISTE
Thomas Freyling
Martin Hjort
Daniel Johansson
Carl Lindwall

Säsongens andra match och vi hade hela tre avbytare så det såg bra ut inför matchen. Robban skulle göra comeback i målet och Viktor skulle få chansen på mitten. Vi hade Calle, Krille och Hjorten på backen, Tia, Viktor och Danne på mitten och Kekke, Martin och Freyling på topp. Dock tog det inte lång tid innan Freyling ville spela på mitten och han och Tia bytte plats vilket förstörde en del av planerna som vi haft.

Vi började matchen ganska dåligt och var inte tillräckligt aggressiva eller aktiva i vårat defensiva spel. Efter fyra minuters spel bjuder domaren på en straff där Kristoffer inte lyckas nå bollen när han ska rensa varpå deras kille som inte har kontroll på bollen springer in i Krilles ben och får en billig straff. Straffen sitter och vi hänger med huvudena. Straxt där på bjuder Krille och Calle på 2-0 då dom går på samma kille som vinner duellen och friställer en annan som sätter bollen.

Efter det höjer vi oss ordentligt och får igång ett bra spel. Dock lyckas vi inte komma till dom riktigt heta chanserna men vi var på gång. Halvtids vilan kom därför lite olyckligt. I andra halvlek försvinner allt av vårat spel och det är bara ett lag på banan.

I mitten av halvleken drar Freyling på sig ett gult kort vilket innebär 5 minuters utvisning. Freyling drar tar i deras spelare i en kontring och kortet var solklart. Nu passar Långholmen på att göra 3-0 men återigen är det en bjudning som ligger bakom deras mål. På en frispark kliver Robban ut från målet men är inte i närheten av bollen och deras kille får skarv nicka in bollen i öppen kasse.

Efter det tappar vi allt, vi gör mängder av fel beslut och har i princip inget spel alls. På det hela taget gör vi en bra första halvlek och en skit dålig andra. Men vi får ta med oss den första halvleken för den va riktigt rolig att spela.