Match:  Hedvig Eleonora F.C. - Ta En Kaka Stefan
Dennis Söderman
Johan Wedin
Kakmonstret (31)
Kakmonstret (33)

Årets sista match och nedflyttningen var redan klar. Hedvig ställde upp med precis fullt lag. Deras mest utmärkande spelare från föregående mötet var inte med. Det kändes som att vi var hyggligt med även om vi inte hotade dem så mycket med vårt spel. Dock växlade de upp tempot vid ett par anfall samt att vi helt tappade fokus och markering vid ytterligare några tillfällen. De fick hyggligt enkelt dra ifrån till 3-0. Mölle skadade ljumsken och tvingades hålla sig på bänken i slutet av första halvlek.

Coach-poäng till Freddan som i paus föreslog att Mölle skulle hoppa in i mål så att vi istället kunde utnyttja Robban och därmed få en ytterligare bytare. Det skulle visa sig att Robban inte bara var en klippa i mål utan även var bäste spelare ute på plan, vilket kröntes med att han fick göra vårt enda mål i matchen. Dock förvärrades Mölles skada vid en av hans fotparader och han tvingades helt utgå så att Robban fick hoppa in i mål igen. Slutresultatet kunde skrivas till förlust med 4-1, vilket får betraktas som fullt rättvist.