Match:  Ta En Kaka Stefan - Vänskapen Pungpinan
Martin Hjort
Daniel Johansson
Marcus Nilsson
Kakmonstret (11)

Så var TEKS ute ur vinterdvalan. Utan ett träningspass sedan februari så såg väl matchen ut som man kan tänka sig att den skulle göra. Och vi inledde säsongen som vi avslutade förra, alltså med en 2-1 förlust.

Martin, Viggan och Robban spelade på backen. John, Danne och Freyling på mittfältet. På topp spelade Tia, Mackan och Hjorten.

Det var ingen vidare första halvlek. I andra gick vi ner på tre mittfältare och en forward och då såg det mycket bättre ut.

Motståndarna spelade mycket mer aggressivt än oss. Dessutom slog vi som vanligt iväg alldeles för mycket bollar. Ett noll kom då Danne inte lyckas spela tillbaka bollen till Martin och Pungpinan snappar upp bollen och sätter 1-0.

I början av andra halvlek kom 2-0. Bollen var på våran vänsterkant och det kändes som vi hade koll på dom. Men helt plötsligt kommer en kille löpandes på deras vänster och har ingen täckning. Friläge och inga misstag.

Sen fälls Tia och Martin slår straffen. Strax över krysset. Efter det höjde vi aggressiviteten rejält och börjar nu hota motståndarna på allvar.

2-1 kommer efter bra jobb av Tia som trycker undan sin motståndare och hinner upp bollen precis innan kortlinjen. Tia lobbar då bollen till Hjorten som tar ned på låret och hinner precis avlossa skottet innan motståndarna hinner fram.

Bra defensiv insats, sämre framåt. Känns det igen? Men nu är vi igång och det såg ändå helt okej ut mot slutet, dessutom har vi ju spräckt nollan.

Matchens kakor:  Martin Josefsson (3)